Nyttårsfortsetter 2014

Idag, eller ikveld er det jo nyttårsaften, så da passer det vel perfekt med et innlegg om mine nyttårsfortsetter. Har vel egentlig aldri hadt noen nyttårsfortsetter før, ihverfall ingen jeg klarte og holde, men i år/neste år skal jeg ihvertfall (prøve) å holde noen!

Ta trafikalt grunnkurs og øvelseskjøre

Helt fra man fyller 15/ eller starter i 10.klasse har man lov å ta trafikalt, flere av mine venner er allerede ferdig med det. Også fyller jeg jo 16 til sommer'n så planen er ihverfall å ha grunnkurset i boks før den tid.

Gjøre lekser, innleveriner og øve til prøver.

Dette er noe jeg er redd jeg ikke greier å holde. Hver år, tenker jeg;  i år skal jeg gjøre noe på skolen! Men neida, det skjer aldri. Tenkte dette også før jeg startet i 10. men jobba aldri noe, det jeg leverte leverte jeg alt for sent osv. Men det skal det bli forandring på nå! Jeg er ikke dum og kommer helt fint inn på de skolene jeg vil med snittet jeg har nå, men om jeg ikke gjør det lille ekstra kommer jeg nok til å angre på det senere i livet, det er jo trossalt snakk om vitnemål og standpunkt her..

Egentrening og spise sunt

Jeg som de fleste andre tenker at det skal trene og spise sunt og få drømmekroppen til sommeren, men etter en uke eller to gir opp. Det skal ikke skje i år.

Nå mål

Jeg skal sette meg og nå mål, fra uke til uke og fra månde til månde. Disse målene kan være alt fra noe på dansinga/håndballen-lekser/prøver-eller andre ting i hjemmet eller med veninner.

SWEET 16

Tenker ikke på en fest med 500 personer jeg ikke engang kjenner. Heller noe gøy og "exlusivt" med mine nærmeste venner. Har en liten plan, men den er hemmelig frem til jeg vet at det er sikkert.

Være lykkelig!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits