tv serier - Anbefaling

 

Nå har jeg nettopp vært nede og lagd meg en liten kopp kakao, som en liten avsluttning på vinter ferien. Har ikke hvert på ferie denne uka, tilbrakte heller tiden hjemme med venner og familie. Kos det også da. Uansett, jeg er jo en person som er veldig glad i å se serier, prioriterer også seriene mine før masse annet. Derfor tenktejeg noen av dere kunne ha nytte av en slikt tips, enten du ikke har fulgt med på noen serier før, eller om du kanskje snart er kommet til slutten av en?

 Pretty Little Liars er velt et navn som lyder kjent i de flestes ører. Dette er en utrolig spennende serie basert på bok-serien "pretty little liars", som er skrevet av Sara Shepard. Tenker denne vil passe godt for dere der ute som liker drama, krim og mysterier.

Gossip Girl.  Aaah, hva skal jeg si? Denne serien har helt klart hvert en favoritt helt fra starten. Hva er vel bedre enn for en stund å kunne drømme seg bort med denne supre gjengen fra manhattan's elite? Passer helt klart best for jenter i tenårene og oppover, og for å følge med på dette på du også elske drama!

 

En annen stor-favorittt er helt klart The Carrie Diaries. Enda en gang kan vi drømme oss bort i Manhattan, men denne gangen omhandler det Carrie Bradsha i sine "ungdomsår" som var på 80-tallet. Mye mote og drama i denne serien. Klassiker.

 One Tree Hill,  Trenger jeg si mer? Serien har hele 9 sesonger, alle like gode. Det eneste jeg ikke liker er at Payton og Lucas ikke lenger er med etter sesong 7, Men alikevel har produsentene greid å holde "fans'a" med. Om du enda ikke ha sett denne, har du virkelig gått glipp av noe! Nå vet du hva du har å gjøre..

Make It Or Break It handler om fire topp-turnere som så og si risikerer ALT for å nå til toppen, og kvalifisere seg til OL/ Olympics. Utrolig mye drama som gjør serien veldig avhengighetsskapende.

90210 Dette er også en serie jeg virkelig elsker. Det ble kanselert etter kun 5 sesonger, what a shame!. Syntes oss seere fortjente en bedre slutt..For dette eren utrolig bra serie.

Og sist, men ikke minst The Secret Life Of The American Teenager. Handler om hovedpersonen, Amy, som blir gravid i en alder av 15!! Og selfølgelig er det mye drama i denne serien også. Et must om det befinner seg en liten "dramaqueen" i deg

Som dere skjønner er alle disse seriene spekket med drama, for er det noe jeg virkelig elsker, så er det drama. Men tror mange av disse virkelig vil falle i smak hos de fleste jenter/kvinner der ute.


2 kommentarer

Victoria Wisløff

23.02.2014 kl.22:55

Ser på the carrie diaries selv :)

Karoline Johannesen

21.04.2014 kl.21:23

Ser på flere av disse selv :) Mange bra serier.

Skriv en ny kommentar

hits