Betakaroten

http://blogg.plogg.no/wp-content/uploads/2014/04/betakaroten_468x60_no.gif

Noe de fleste sikkert har hørt om er *trommevirvel* betakaroten. Som jeg vet er det ganske mange der ute som tror det er noe helt annet en det det virkelig er. Betakaroten er et fargestoff som havner under kategorien karotenoider. Når betakarotenet intreffer kroppen blir det omdannet til vitamin A, og lagres i hudcellene som hjelper kroppens egen dannelse av kroppens egene fargepigmenter. Ved inntak vil dette føre til mørkere hud når kroppen utsettes for sollys, men den vil også bidra til både en jevn og varig brunfarge. Alikevel er betakaroten et 100% naturlig kostilskudd, som tillegg er også betakaroten godt for synet og beskytter huden mot aldring.

Er selv fast bruker av dette kosttilskuddet og kunne ikke hvert mer fornøyd. Om du bestiller HER vil du få den første pakken gratis og sendt hjem på døren din.  Vil selv si at dette definitivt er en "vinn, vinn" produkt.

 

//produktannonse//

 


3 kommentarer

bendics

20.04.2014 kl.19:16

Har ikke prøvd akkurat desse, men har prøvd både supertan og solbrun, er meget fornøyd med desse produktene selv !:-)

Ingrid

20.04.2014 kl.19:42

Så pen blogg du har, elsker bloggen din! Hadde betydd så mye om du hadde tatt en tur innom min blogg!<3 Ha en fin kveld videre!

Karoline Johannesen

20.04.2014 kl.22:27

Har ikke prøvd disse, men er generelt skeptisk til å ta vitaminer uten å ha snakket med lege. Vitaminer er bra, men om man ikke trenger dem kan det også bli negativt.

Skriv en ny kommentar

hits