30 days shred - Jillian Michaels

 

 Hei alle sammen!

Satt å rota litt rundt på youtube her om dagen, og kom plutslig over denne 30 days challengen. Det den går ut på er at hver dag i 30 dager skal du utføre et 20 minutters treningsprogram + oppvarming og tøying, tilsammen tar det vel ca. 25 min. Det innebærer både styrke og cardio, men alikevel er det ikke dødslitsomt - Perfekt for deg som ikke orker eller  har tid til å ta turen bort til treningsenteret. De 10 første dagene følger du nivå 1, de 10 neste følger du nivå 2, og tilsutt nivå 3 i 10 dager. Har enda ikke kommet så langt, så kan ikke si noe mer enn at nivå 1 ikke er det værste jeg har hvert med på, men selvfølgelig vil nivå 2 og 3 bli hardere. 

 

 

 

 

Én kommentar

Jeanette =)

03.07.2014 kl.10:40

Flott innlegg! :)

Vil du ha gratis wrap fra itworks?

Du kan også bestille om du ønsker det, send meg gjerne en privat melding inne på siden om du ønsker å vite mer om dette.

Denne wrappen kan brukes fra halsen og ned, hvor du vil. Innstramming, toning av opp strammende altså full kropps forming! Kan brukes til alt, få synlige muskler, fjerne arr og cellulitter, toner huden, strammer og former kroppen slik du ønsker det. Fantastiske bilder ligger ute på siden, du bare må se!!! :D

Produktet er laget av 100% naturlige ingredienser som blomster ekstrakter og urter. (trykk på bildet) Husk og LIK siden og DEL den, har så lyst å dele ut en wraps snart til en heldig en :)

Skriv en ny kommentar

hits