Favoritt gururer

Noe vi alle trenger en gang i blandt er tips og råd, selvfølgelig er ikke alle like nyttige, som disse. Hehe. Som forhåpentligvis i likhet med flere andre kjeder jeg meg en del i ferien. Derfor skal jeg nå gi dere noen tips om noen gode youtubere-som kanskje vil sette lys på de triste, gra og kjedlige dagene.

Nummer 1- Stilababe09
Ah, som jeg elsker denne dama! Hun er virklig en solståle og legger også inn humor i videoene hennes. De omhandler for det meste de "typske" jentetingene.

 

Nummer 2 - Blogilates

Perfekt for dager hvor du føler det litt sporty, og har lyst til å bevege deg, men kanskje er ikke været akkurat det beste og du vil helst ikke forlate huset. Hun prater med deg gjennom øktene og er også veldig positiv. + Tips til sunn mat osv.

Nummer 3 - Cutepolish

Jeg elsker virklig å ha pene og velstelte negler, men er ikke så veldig kreativ selv. Derfor er er "cutepolish" perfekt. Hun viser alt fra hvordan du lager franskmanikyr til hvordan du maler påskeharen på lillefingern. 

Nummer 4 - Zoella

Vet ikke helt hvor jeg skal katigorisere henne, men dette er en kanal du virklig ikke vil gå glipp av, anbefaler deg på det sterkeste å ta turen innom der. 

 


Andre kanaler jeg følger er: Adiccted2toofaced AnneorshineEla Gyle Fitforafeast, Krazyrayray, Lauren ConradTess Christine SecretLifeOfABioNerd.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits