Favoritt gururer

Noe vi alle trenger en gang i blandt er tips og råd, selvfølgelig er ikke alle like nyttige, som disse. Hehe. Som forhåpentligvis i likhet med flere andre kjeder jeg meg en del i ferien. Derfor skal jeg nå gi dere noen tips om noen gode youtubere-som kanskje vil sette lys på de triste, gra og kjedlige dagene.

Nummer 1- Stilababe09
Ah, som jeg elsker denne dama! Hun er virklig en solståle og legger også inn humor i videoene hennes. De omhandler for det meste de "typske" jentetingene.

 

Nummer 2 - Blogilates

Perfekt for dager hvor du føler det litt sporty, og har lyst til å bevege deg, men kanskje er ikke været akkurat det beste og du vil helst ikke forlate huset. Hun prater med deg gjennom øktene og er også veldig positiv. + Tips til sunn mat osv.

Nummer 3 - Cutepolish

Jeg elsker virklig å ha pene og velstelte negler, men er ikke så veldig kreativ selv. Derfor er er "cutepolish" perfekt. Hun viser alt fra hvordan du lager franskmanikyr til hvordan du maler påskeharen på lillefingern. 

Nummer 4 - Zoella

Vet ikke helt hvor jeg skal katigorisere henne, men dette er en kanal du virklig ikke vil gå glipp av, anbefaler deg på det sterkeste å ta turen innom der. 

 


Andre kanaler jeg følger er: Adiccted2toofaced AnneorshineEla Gyle Fitforafeast, Krazyrayray, Lauren ConradTess Christine SecretLifeOfABioNerd.

 

Wishlist-2014

Nå som det nærmer seg bursdagen min får jeg bare flere og flere etterspørsler etter hva jeg ønsker meg, og i den annledning tenkte jeg at jeg like så gjerne kunne dele den med dere også. So here you go!

     

1. SMINKE - Liker egentlig best å kjøpe sminke selv, men det er jo såklart noe andre også kan kjøpe. // 2."HÅRETE" CARDIGAN - Har tidligere hatet disse, men de er både classy og chill på samme tid, et must i klesskapet. // 3.WEEKENDBAG - Trenger sårt en slik, er selv ikke helt sikker på hvordan jeg vil at den skal se ut, men tenker egentlig noe lignende det på bildet. // 4. MK SELMA - Denne vesken har stått på ønskelisten en stund, og den skal snart bli min, enten jeg får den i gave eller ei. // 5. DANIEL WELLINGTON KLOKKE - er fortsatt ikke helt sikker på om jeg skal gå for den med brun eller svart reim, hmm? //MK FULTON MOCCASINE - Ahh, elsk. I tilleg er de super gode å gå i! 


7. GHD/HERSTYLER RETTETANG - Hadde en rosa fra herstyler som jeg var superduper fornøyd med, men så er det sånn at visse folk ikke har lært forskjellen på mitt og ditt, så nå sitter jeg igjen med en gammel, og ganske så dårlig rettetang.. //8. PENGER // 9. JC BLÅ KOSEDRESS - Hadde en lignede da jeg var mindre, og savner sårt en slik i garderoben min. // 10.SMINKEKOSTER - Helst noen av god kvalitet!

 

 


Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits