De siste dagene


                   
Ble visst en liten ferietur denne "helga". Vi betalte for wifi for alle dagene, så jeg kunne få blogget litt, men slik skulle det tydligvis ikke gå. Lover, noe av det treigeste jeg noen gang har hvert borti! Ble et veldig kort innlegg merker jeg, skal til tannlegen om litt. Er så utrolig lei av tannlegen nå, nesten sånn at jeg ikke gidder å dra.. Blogges senere i dag :)

Betakaroten

http://blogg.plogg.no/wp-content/uploads/2014/04/betakaroten_468x60_no.gif

Noe de fleste sikkert har hørt om er *trommevirvel* betakaroten. Som jeg vet er det ganske mange der ute som tror det er noe helt annet en det det virkelig er. Betakaroten er et fargestoff som havner under kategorien karotenoider. Når betakarotenet intreffer kroppen blir det omdannet til vitamin A, og lagres i hudcellene som hjelper kroppens egen dannelse av kroppens egene fargepigmenter. Ved inntak vil dette føre til mørkere hud når kroppen utsettes for sollys, men den vil også bidra til både en jevn og varig brunfarge. Alikevel er betakaroten et 100% naturlig kostilskudd, som tillegg er også betakaroten godt for synet og beskytter huden mot aldring.

Er selv fast bruker av dette kosttilskuddet og kunne ikke hvert mer fornøyd. Om du bestiller HER vil du få den første pakken gratis og sendt hjem på døren din.  Vil selv si at dette definitivt er en "vinn, vinn" produkt.

 

//produktannonse//

 


tv serier - Anbefaling

 

Nå har jeg nettopp vært nede og lagd meg en liten kopp kakao, som en liten avsluttning på vinter ferien. Har ikke hvert på ferie denne uka, tilbrakte heller tiden hjemme med venner og familie. Kos det også da. Uansett, jeg er jo en person som er veldig glad i å se serier, prioriterer også seriene mine før masse annet. Derfor tenktejeg noen av dere kunne ha nytte av en slikt tips, enten du ikke har fulgt med på noen serier før, eller om du kanskje snart er kommet til slutten av en?

 Pretty Little Liars er velt et navn som lyder kjent i de flestes ører. Dette er en utrolig spennende serie basert på bok-serien "pretty little liars", som er skrevet av Sara Shepard. Tenker denne vil passe godt for dere der ute som liker drama, krim og mysterier.

Gossip Girl.  Aaah, hva skal jeg si? Denne serien har helt klart hvert en favoritt helt fra starten. Hva er vel bedre enn for en stund å kunne drømme seg bort med denne supre gjengen fra manhattan's elite? Passer helt klart best for jenter i tenårene og oppover, og for å følge med på dette på du også elske drama!

 

En annen stor-favorittt er helt klart The Carrie Diaries. Enda en gang kan vi drømme oss bort i Manhattan, men denne gangen omhandler det Carrie Bradsha i sine "ungdomsår" som var på 80-tallet. Mye mote og drama i denne serien. Klassiker.

 One Tree Hill,  Trenger jeg si mer? Serien har hele 9 sesonger, alle like gode. Det eneste jeg ikke liker er at Payton og Lucas ikke lenger er med etter sesong 7, Men alikevel har produsentene greid å holde "fans'a" med. Om du enda ikke ha sett denne, har du virkelig gått glipp av noe! Nå vet du hva du har å gjøre..

Make It Or Break It handler om fire topp-turnere som så og si risikerer ALT for å nå til toppen, og kvalifisere seg til OL/ Olympics. Utrolig mye drama som gjør serien veldig avhengighetsskapende.

90210 Dette er også en serie jeg virkelig elsker. Det ble kanselert etter kun 5 sesonger, what a shame!. Syntes oss seere fortjente en bedre slutt..For dette eren utrolig bra serie.

Og sist, men ikke minst The Secret Life Of The American Teenager. Handler om hovedpersonen, Amy, som blir gravid i en alder av 15!! Og selfølgelig er det mye drama i denne serien også. Et must om det befinner seg en liten "dramaqueen" i deg

Som dere skjønner er alle disse seriene spekket med drama, for er det noe jeg virkelig elsker, så er det drama. Men tror mange av disse virkelig vil falle i smak hos de fleste jenter/kvinner der ute.


I-N-S-P-I-R-A-S-J-O-N

NYE - 13


 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits