10 ting vi jenter lyver om

1.  " Er snart ferdig".

Mhm, særlig. 5 minutter? Mer 15 minutter!

2. "Nei, du ser ikke feit ut i den kjolen"

Vi har nok alle fortalt en venninne at hun ikke ser feit ut i den kjolen, når egentlig valkene henger ut..

3."Jeg er ikke sulten, har allerede spist"

Du har det, ja! Så det tordenskrallet kom ikke fra magen din.4. "Er den ny? nei denne kjøpte jeg for leeenge sia"

 Hvor mange ganger har du ikke sakt akkuratt dette? Jeg vet ihvertfall at jeg har! Kjøper så ofte nye klær at det nesten er flaut når folk kommer å spør om det er nytt :/

5. "Sorry, har ikke hatt tid til å ringe deg opp før nå"

 Men i virkligheten har du bare sittet på sofan å hatt Gossip Girl marathon for deg selv.

6. "Jeg hater at jenter som baksnakker, det gjør jeg aldri selv"

Men sannheten er dessverre sånn at alle gjør det #faktum

7. "Hva er galt?, ingenting er galt, jeg har det helt fint" 

Right, derfor tårene så godt som fosser ut av øynene dine.

8. "Jeg har bare hvert med sånn 2 gutter i hele mitt liv"

Hah? Okey, men tror du liksom har glemt å telle med 15 av dem!

9. "Jeg hater drama"

Så hvorfor er du alltid, og nå mener jeg alltid innblandet i det, da?

10. "Vi tar det senere" 

Eller aldri? Når vi jenter sier at vi tar det senere isteden, skjer det som oftest ikke.

15 señales de que definitivamente no estás preparada para ser mamá

 

#jenter#hvitløgn#hverdag#dram

Endelig Sommer

Heihei, kjære lesere!
Nå har jeg akkurat gjordt meg ferdig med den nyeste episoden av Pretty Little Liars, og spist en skål med frozen youghurt og fersken. Det er den fra DUGG(?) og ble faktisk overasket over hvor godt den var. Garantert et bedre alternativ en fløteiskrem i hverdagen. 

Finværet har endelig ankommet Oslo, og etter et par, tre uker uten solings, skal jeg få prøvd å få til en liten tur ut i solaskinnet idag. Skal faktisk også en liten tur på dansetrening ikveld, en god stund siden sist-så det blir nok bra!


Overnatting med Michelle

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Michelle. Startet gårsdagen med å spille litt play station med broren min før jeg tok turen til Strømmen, hvor jeg møtte Michelle og hentet iphonen min. Du kan tenke deg jeg var i lykkerus da jeg fikk den tilbake! Tenk en måned(!!) med en telefon som ikke engang har 3g. Men jeg overlevde, og du vet hva de sier: "What dosen't kill you, makes you stronger". Vet ikke helt om det stemmer i mitt tilfelle, da! Endte kvelden med taco, godis og film kos med Michelle, før vi la oss til å sove.

Idag tror jeg vi våknet i typ 12 tiden, så lagde vi en frokost som besto av pannekaker, egg, brød og masse frukt! Var kjempe godt med en ordentlig frokost for en gangs skyld!

Tok dessverre ingen bilder, så for at det ikke skal bli super kjedlig slenger jeg med dette fra rett før vitnemålsutdelingen.

23.04.2014

Ligger for øyeblikket i senga og har nettopp sett ferdig den nyeste episoden av Glee. Ah, som elsker den serien! Skole dagen var en av de som du føler at tiden aldri går, heldigvis fikk vi et lite avbrekk i andre time hvor vi så på film. Har også greid det umulige idag, skjønner virklig ikke hvordan det er mulig, men jeg har ihverfall greid å kaste iphone ladern min i en bolle med melk, så nå er den visst også ødelagt. Kan ikke si at Mamma var så fornøyd, det var faktisk min femte(!!!) lader, og telefonen har jeg ikke hatt så alt for lenge.
Skole start..

 
Hei!

Idag var for meg første skoledag, vet mange andre skoler hadde ferie både til imorgen og på torsdag. Skulle gjerne hatt fri til da selv, men vi får heldigvis avspaseringer senere. Kjente at det var veldig hardt å måtte stå opp så tidlig. Bare en uke fri og jeg har greid å snu døgnet så på hodet, lurer virklig på hvordan det skal gå til sommeren? HEHE.. Men, det er i det minste super fint vær å våkne opp til, det er jo en stor motivasjon i seg selv.

Nå skal jeg få tatt et lite tiltak i å rydde litt her oppe, har både stue bad og soverom som ser mer eller mindre bomba ut.. Senere ikveld skal jeg en tur på håndball trening, har faktisk begynt å gå veldig mye i det siste, hjem fra skolen, til trening og tog osv. føler meg nesten litt "sporty".


 

Påske ferie

Heisann, alle sammen!

Nå er snart påskeferien overstått, og om kun to korte dager er jeg tilbake på skolebenken igjen. Blir sliten av tenke på det! Kun en siste lille "innspurt" nå, har allerede fått tre tentamner overstått, så da er det bare 2 eksamener og muligens en siste tentamen igjen. Du må nok ha godt tiende for å vite hvor hardt det faktisk kan være til tider, gleder meg masse masse til det er over. hehe.

Ferien startet med en forhåpentligvis vellykket engelsk tentamen, for så en fire timers biltur til Geilo. Ble syk mens vi var der oppe så det var utrolig godt å komme hjem mandags kveld. Var så et parr dager hjemme, før vi tok oss en liten tur til Mormor og Morfar. Fredagen gikk til bursdag til lille fetter'n min som har blitt ganske så stor, hele tre år faktisk!  *stor gutt*  Men, det er faktisk helt utrolig hvor mye et menneske vokser de første årene og hvor mye de lærer er imponerende. Igår tok jeg og Vårin en liten tur til strømmen. Kjøpte kun en genser og noe mat. Senere dro vi en tur til Marlene der vi hoppe en liten stund på trampolina.Vi dro tilslutt en tur opp til meg hvor de tok selvbruning og bare chilla, mens vi spiste litt påskegodt og så på film resten av kvelden.

//Sminkefri//

 

-Hva har dere gjordt i påsken?

Mothers day

Hej! Lenge siden sist nå, har heller ingen unnskyldning annet enn at jeg har hvert lat. Men over til noe annet, den siste tiden har det hvert et hælvete på skolen. Vi har hatt utrolig mye innleveringer, prosjekter og presentasjoner, har til og med lest en hel bok (og tro meg, dette var den aller første boken jeg noen gang har lest). Heldigvis er mye unnagjordt til vinterferien.

Igår dro jeg og noen venninner en liten tur ut for å kjøpe "morsdags" gave og bare loke, vi hadde mye gøy ihverfall. Var også så heldig å komme hjem til ferdig middag, før jeg gikk opp på rommet og så noen episoder av 90210, og la meg ikke så alt for sent til å sove, så idag fikk jeg dratt meg opp, så tidlig som halv ni. SJOKK, haha.. Så idag har jeg nok ganske god tid til å få unnagjort noen få ting jeg har planlagt, før vi skal ut å spise ikveld.

Har klart å miste minnekortet til kameraet, så har lånt dette bilde av "noeeeee.tumblr".

To my mum

Gratulerer med dagen, mamma!

Sliten..

Hei. Vanligvis pleier søndager gå til daffing, men ikke idag. våknet halv 10, gikk ned og spiste frokost samtidig som jeg så en gammel episode av glee. Hele denne helga har gått til kick off på dansinga, så det har hvert mange treningsøkter denne helga. Dessverre var jeg utrolig lat i  juleferien, så nå er alle musklene mine er helt døde. Derfor gikk jeg å la meg i badekaret med en episode av one tree hill, før jeg rydda rommet og skifta til en siste dag med hard trening på kick off.

  

Pleier vanligvis å ha flere puter i senga, men trekkene er på vask :) God søndag alle sammen! :)

Tiden flyr

Heisann! Da har fem dager bare flydd forbi, og hver dag, hver kveld sitter jeg å tenker at jeg skal blogge. Men vet dere hva? Jeg er for lat. Tenker hele tiden; Jeg tar det senere, etter jeg har sett ferdig denne episoden, men 1 episode blir til 2 og 2 til 10.  Er jo ikke helt vant til å sitte og skrive en lite tekst hver kveld, men det er vel noe som går seg inn :)

Juleferien har for det meste bestått av late dager og familie middager. Ellers spilte jeg julecup, første dagen spilte vi gangske dårlig, men det gikk seg til og vi spilte bra når det gjeldte! Har desverre enda ikke for somla meg til å laste ned photoshop, så bilder er uredigerte, og det har heller ikke kommet noen header yet.


 

1.Juledag

Heisann og god jul, om det fortsatt er lov å si? Selvom julaften er over, så er det vel nå juletiden egentlig er, i romjula. Igår så ble det veldig tidlig start på julaften, fiksa sminke og hår, før jeg gjorde meg klar til en times bilreise til mormor og morfar. Alle satt tilbors klokka 17 klare for julemiddagen, da det er mange småtroll som måtte hjem å legge seg i 8-9 tiden. Fikk utrolig masse fine gaver, inkludert en ny og etterlengtet speilrefleks, så nå kan jeg endelig få tatt noen bra bilder! Lager muligens et innlegg senere idag om gavene, kanskje til og med en video. 

Senere idag skal vi spise julelunsj med familien, før resten av kvelden forhåpentligvis går til avslapping med netflix og gårsdagens dessert :)

For at dette innlegge ikke skal blir for kjedelig slenger jeg med et lite bilde fra juleballet, som var den 13.

 

Snø=Glede?

Nå som juletider nærmer seg, merker jeg godt at jeg har mye mer fritid en vanlig. Mindre treninger, midre skole, mindre alt egentlig. Så da må man jo finne på noe annet da.

Over til noe annet, våknet ti snø idag, og som alle som kjenner meg vet, hater jeg snø, eller misliker veldig sterkt er vel et bedre ord. Selvfølelig mener jeg at man må ha snø på julaften og rundt romjula, men så snart det er over, kan snøen pent dra sin vei, haha.. Føler meg veldig negativ nå, egentlig. 

Header er på vei så snart jeg får lastet ned photoshop og tatt noen awsome bilder ute i SNØEN! Snø gjør seg faktisk godt på bilder. Men nå må jeg skifte skal spille kamp, og dette er vår siste kamp før jul så jeg håper virkelig vi kan få dratt i land seier.

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits