tv serier - Anbefaling

 

Nå har jeg nettopp vært nede og lagd meg en liten kopp kakao, som en liten avsluttning på vinter ferien. Har ikke hvert på ferie denne uka, tilbrakte heller tiden hjemme med venner og familie. Kos det også da. Uansett, jeg er jo en person som er veldig glad i å se serier, prioriterer også seriene mine før masse annet. Derfor tenktejeg noen av dere kunne ha nytte av en slikt tips, enten du ikke har fulgt med på noen serier før, eller om du kanskje snart er kommet til slutten av en?

 Pretty Little Liars er velt et navn som lyder kjent i de flestes ører. Dette er en utrolig spennende serie basert på bok-serien "pretty little liars", som er skrevet av Sara Shepard. Tenker denne vil passe godt for dere der ute som liker drama, krim og mysterier.

Gossip Girl.  Aaah, hva skal jeg si? Denne serien har helt klart hvert en favoritt helt fra starten. Hva er vel bedre enn for en stund å kunne drømme seg bort med denne supre gjengen fra manhattan's elite? Passer helt klart best for jenter i tenårene og oppover, og for å følge med på dette på du også elske drama!

 

En annen stor-favorittt er helt klart The Carrie Diaries. Enda en gang kan vi drømme oss bort i Manhattan, men denne gangen omhandler det Carrie Bradsha i sine "ungdomsår" som var på 80-tallet. Mye mote og drama i denne serien. Klassiker.

 One Tree Hill,  Trenger jeg si mer? Serien har hele 9 sesonger, alle like gode. Det eneste jeg ikke liker er at Payton og Lucas ikke lenger er med etter sesong 7, Men alikevel har produsentene greid å holde "fans'a" med. Om du enda ikke ha sett denne, har du virkelig gått glipp av noe! Nå vet du hva du har å gjøre..

Make It Or Break It handler om fire topp-turnere som så og si risikerer ALT for å nå til toppen, og kvalifisere seg til OL/ Olympics. Utrolig mye drama som gjør serien veldig avhengighetsskapende.

90210 Dette er også en serie jeg virkelig elsker. Det ble kanselert etter kun 5 sesonger, what a shame!. Syntes oss seere fortjente en bedre slutt..For dette eren utrolig bra serie.

Og sist, men ikke minst The Secret Life Of The American Teenager. Handler om hovedpersonen, Amy, som blir gravid i en alder av 15!! Og selfølgelig er det mye drama i denne serien også. Et must om det befinner seg en liten "dramaqueen" i deg

Som dere skjønner er alle disse seriene spekket med drama, for er det noe jeg virkelig elsker, så er det drama. Men tror mange av disse virkelig vil falle i smak hos de fleste jenter/kvinner der ute.


I-N-S-P-I-R-A-S-J-O-N

Mothers day

Hej! Lenge siden sist nå, har heller ingen unnskyldning annet enn at jeg har hvert lat. Men over til noe annet, den siste tiden har det hvert et hælvete på skolen. Vi har hatt utrolig mye innleveringer, prosjekter og presentasjoner, har til og med lest en hel bok (og tro meg, dette var den aller første boken jeg noen gang har lest). Heldigvis er mye unnagjordt til vinterferien.

Igår dro jeg og noen venninner en liten tur ut for å kjøpe "morsdags" gave og bare loke, vi hadde mye gøy ihverfall. Var også så heldig å komme hjem til ferdig middag, før jeg gikk opp på rommet og så noen episoder av 90210, og la meg ikke så alt for sent til å sove, så idag fikk jeg dratt meg opp, så tidlig som halv ni. SJOKK, haha.. Så idag har jeg nok ganske god tid til å få unnagjort noen få ting jeg har planlagt, før vi skal ut å spise ikveld.

Har klart å miste minnekortet til kameraet, så har lånt dette bilde av "noeeeee.tumblr".

To my mum

Gratulerer med dagen, mamma!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits