23.04.2014

Ligger for øyeblikket i senga og har nettopp sett ferdig den nyeste episoden av Glee. Ah, som elsker den serien! Skole dagen var en av de som du føler at tiden aldri går, heldigvis fikk vi et lite avbrekk i andre time hvor vi så på film. Har også greid det umulige idag, skjønner virklig ikke hvordan det er mulig, men jeg har ihverfall greid å kaste iphone ladern min i en bolle med melk, så nå er den visst også ødelagt. Kan ikke si at Mamma var så fornøyd, det var faktisk min femte(!!!) lader, og telefonen har jeg ikke hatt så alt for lenge.
Skole start..

 
Hei!

Idag var for meg første skoledag, vet mange andre skoler hadde ferie både til imorgen og på torsdag. Skulle gjerne hatt fri til da selv, men vi får heldigvis avspaseringer senere. Kjente at det var veldig hardt å måtte stå opp så tidlig. Bare en uke fri og jeg har greid å snu døgnet så på hodet, lurer virklig på hvordan det skal gå til sommeren? HEHE.. Men, det er i det minste super fint vær å våkne opp til, det er jo en stor motivasjon i seg selv.

Nå skal jeg få tatt et lite tiltak i å rydde litt her oppe, har både stue bad og soverom som ser mer eller mindre bomba ut.. Senere ikveld skal jeg en tur på håndball trening, har faktisk begynt å gå veldig mye i det siste, hjem fra skolen, til trening og tog osv. føler meg nesten litt "sporty".


 

Betakaroten

http://blogg.plogg.no/wp-content/uploads/2014/04/betakaroten_468x60_no.gif

Noe de fleste sikkert har hørt om er *trommevirvel* betakaroten. Som jeg vet er det ganske mange der ute som tror det er noe helt annet en det det virkelig er. Betakaroten er et fargestoff som havner under kategorien karotenoider. Når betakarotenet intreffer kroppen blir det omdannet til vitamin A, og lagres i hudcellene som hjelper kroppens egen dannelse av kroppens egene fargepigmenter. Ved inntak vil dette føre til mørkere hud når kroppen utsettes for sollys, men den vil også bidra til både en jevn og varig brunfarge. Alikevel er betakaroten et 100% naturlig kostilskudd, som tillegg er også betakaroten godt for synet og beskytter huden mot aldring.

Er selv fast bruker av dette kosttilskuddet og kunne ikke hvert mer fornøyd. Om du bestiller HER vil du få den første pakken gratis og sendt hjem på døren din.  Vil selv si at dette definitivt er en "vinn, vinn" produkt.

 

//produktannonse//

 


Påske ferie

Heisann, alle sammen!

Nå er snart påskeferien overstått, og om kun to korte dager er jeg tilbake på skolebenken igjen. Blir sliten av tenke på det! Kun en siste lille "innspurt" nå, har allerede fått tre tentamner overstått, så da er det bare 2 eksamener og muligens en siste tentamen igjen. Du må nok ha godt tiende for å vite hvor hardt det faktisk kan være til tider, gleder meg masse masse til det er over. hehe.

Ferien startet med en forhåpentligvis vellykket engelsk tentamen, for så en fire timers biltur til Geilo. Ble syk mens vi var der oppe så det var utrolig godt å komme hjem mandags kveld. Var så et parr dager hjemme, før vi tok oss en liten tur til Mormor og Morfar. Fredagen gikk til bursdag til lille fetter'n min som har blitt ganske så stor, hele tre år faktisk!  *stor gutt*  Men, det er faktisk helt utrolig hvor mye et menneske vokser de første årene og hvor mye de lærer er imponerende. Igår tok jeg og Vårin en liten tur til strømmen. Kjøpte kun en genser og noe mat. Senere dro vi en tur til Marlene der vi hoppe en liten stund på trampolina.Vi dro tilslutt en tur opp til meg hvor de tok selvbruning og bare chilla, mens vi spiste litt påskegodt og så på film resten av kvelden.

//Sminkefri//

 

-Hva har dere gjordt i påsken?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits