Wishlist-2014

Nå som det nærmer seg bursdagen min får jeg bare flere og flere etterspørsler etter hva jeg ønsker meg, og i den annledning tenkte jeg at jeg like så gjerne kunne dele den med dere også. So here you go!

     

1. SMINKE - Liker egentlig best å kjøpe sminke selv, men det er jo såklart noe andre også kan kjøpe. // 2."HÅRETE" CARDIGAN - Har tidligere hatet disse, men de er både classy og chill på samme tid, et must i klesskapet. // 3.WEEKENDBAG - Trenger sårt en slik, er selv ikke helt sikker på hvordan jeg vil at den skal se ut, men tenker egentlig noe lignende det på bildet. // 4. MK SELMA - Denne vesken har stått på ønskelisten en stund, og den skal snart bli min, enten jeg får den i gave eller ei. // 5. DANIEL WELLINGTON KLOKKE - er fortsatt ikke helt sikker på om jeg skal gå for den med brun eller svart reim, hmm? //MK FULTON MOCCASINE - Ahh, elsk. I tilleg er de super gode å gå i! 


7. GHD/HERSTYLER RETTETANG - Hadde en rosa fra herstyler som jeg var superduper fornøyd med, men så er det sånn at visse folk ikke har lært forskjellen på mitt og ditt, så nå sitter jeg igjen med en gammel, og ganske så dårlig rettetang.. //8. PENGER // 9. JC BLÅ KOSEDRESS - Hadde en lignede da jeg var mindre, og savner sårt en slik i garderoben min. // 10.SMINKEKOSTER - Helst noen av god kvalitet!

 

 


Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits