10 ting vi jenter lyver om

1.  " Er snart ferdig".

Mhm, særlig. 5 minutter? Mer 15 minutter!

2. "Nei, du ser ikke feit ut i den kjolen"

Vi har nok alle fortalt en venninne at hun ikke ser feit ut i den kjolen, når egentlig valkene henger ut..

3."Jeg er ikke sulten, har allerede spist"

Du har det, ja! Så det tordenskrallet kom ikke fra magen din.4. "Er den ny? nei denne kjøpte jeg for leeenge sia"

 Hvor mange ganger har du ikke sakt akkuratt dette? Jeg vet ihvertfall at jeg har! Kjøper så ofte nye klær at det nesten er flaut når folk kommer å spør om det er nytt :/

5. "Sorry, har ikke hatt tid til å ringe deg opp før nå"

 Men i virkligheten har du bare sittet på sofan å hatt Gossip Girl marathon for deg selv.

6. "Jeg hater at jenter som baksnakker, det gjør jeg aldri selv"

Men sannheten er dessverre sånn at alle gjør det #faktum

7. "Hva er galt?, ingenting er galt, jeg har det helt fint" 

Right, derfor tårene så godt som fosser ut av øynene dine.

8. "Jeg har bare hvert med sånn 2 gutter i hele mitt liv"

Hah? Okey, men tror du liksom har glemt å telle med 15 av dem!

9. "Jeg hater drama"

Så hvorfor er du alltid, og nå mener jeg alltid innblandet i det, da?

10. "Vi tar det senere" 

Eller aldri? Når vi jenter sier at vi tar det senere isteden, skjer det som oftest ikke.

15 señales de que definitivamente no estás preparada para ser mamá

 

#jenter#hvitløgn#hverdag#dram

De siste dagene


                   
Ble visst en liten ferietur denne "helga". Vi betalte for wifi for alle dagene, så jeg kunne få blogget litt, men slik skulle det tydligvis ikke gå. Lover, noe av det treigeste jeg noen gang har hvert borti! Ble et veldig kort innlegg merker jeg, skal til tannlegen om litt. Er så utrolig lei av tannlegen nå, nesten sånn at jeg ikke gidder å dra.. Blogges senere i dag :)

Favoritt gururer

Noe vi alle trenger en gang i blandt er tips og råd, selvfølgelig er ikke alle like nyttige, som disse. Hehe. Som forhåpentligvis i likhet med flere andre kjeder jeg meg en del i ferien. Derfor skal jeg nå gi dere noen tips om noen gode youtubere-som kanskje vil sette lys på de triste, gra og kjedlige dagene.

Nummer 1- Stilababe09
Ah, som jeg elsker denne dama! Hun er virklig en solståle og legger også inn humor i videoene hennes. De omhandler for det meste de "typske" jentetingene.

 

Nummer 2 - Blogilates

Perfekt for dager hvor du føler det litt sporty, og har lyst til å bevege deg, men kanskje er ikke været akkurat det beste og du vil helst ikke forlate huset. Hun prater med deg gjennom øktene og er også veldig positiv. + Tips til sunn mat osv.

Nummer 3 - Cutepolish

Jeg elsker virklig å ha pene og velstelte negler, men er ikke så veldig kreativ selv. Derfor er er "cutepolish" perfekt. Hun viser alt fra hvordan du lager franskmanikyr til hvordan du maler påskeharen på lillefingern. 

Nummer 4 - Zoella

Vet ikke helt hvor jeg skal katigorisere henne, men dette er en kanal du virklig ikke vil gå glipp av, anbefaler deg på det sterkeste å ta turen innom der. 

 


Andre kanaler jeg følger er: Adiccted2toofaced AnneorshineEla Gyle Fitforafeast, Krazyrayray, Lauren ConradTess Christine SecretLifeOfABioNerd.

 

30 days shred - Jillian Michaels

 

 Hei alle sammen!

Satt å rota litt rundt på youtube her om dagen, og kom plutslig over denne 30 days challengen. Det den går ut på er at hver dag i 30 dager skal du utføre et 20 minutters treningsprogram + oppvarming og tøying, tilsammen tar det vel ca. 25 min. Det innebærer både styrke og cardio, men alikevel er det ikke dødslitsomt - Perfekt for deg som ikke orker eller  har tid til å ta turen bort til treningsenteret. De 10 første dagene følger du nivå 1, de 10 neste følger du nivå 2, og tilsutt nivå 3 i 10 dager. Har enda ikke kommet så langt, så kan ikke si noe mer enn at nivå 1 ikke er det værste jeg har hvert med på, men selvfølgelig vil nivå 2 og 3 bli hardere. 

 

 

 

 

Endelig Sommer

Heihei, kjære lesere!
Nå har jeg akkurat gjordt meg ferdig med den nyeste episoden av Pretty Little Liars, og spist en skål med frozen youghurt og fersken. Det er den fra DUGG(?) og ble faktisk overasket over hvor godt den var. Garantert et bedre alternativ en fløteiskrem i hverdagen. 

Finværet har endelig ankommet Oslo, og etter et par, tre uker uten solings, skal jeg få prøvd å få til en liten tur ut i solaskinnet idag. Skal faktisk også en liten tur på dansetrening ikveld, en god stund siden sist-så det blir nok bra!


Dagens Antrekk 1/07-14


Cardigan VILA // Jumpsuit BIKBOK

I og med jeg ikke skulle noe særlig annet enn å være hjemme valgte jeg å gå for en comfy jumpsuit og en cardigan. Faktisk har jeg også på noen kosesokker fra cubus, men de syntes heldigvis ikke på bildene. Nå skal jeg spise en skål med havregrøt og se litt på netflix, før jeg skal ta meg en kort treningsøkt.. - Blogges senere!

Overnatting med Michelle

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Michelle. Startet gårsdagen med å spille litt play station med broren min før jeg tok turen til Strømmen, hvor jeg møtte Michelle og hentet iphonen min. Du kan tenke deg jeg var i lykkerus da jeg fikk den tilbake! Tenk en måned(!!) med en telefon som ikke engang har 3g. Men jeg overlevde, og du vet hva de sier: "What dosen't kill you, makes you stronger". Vet ikke helt om det stemmer i mitt tilfelle, da! Endte kvelden med taco, godis og film kos med Michelle, før vi la oss til å sove.

Idag tror jeg vi våknet i typ 12 tiden, så lagde vi en frokost som besto av pannekaker, egg, brød og masse frukt! Var kjempe godt med en ordentlig frokost for en gangs skyld!

Tok dessverre ingen bilder, så for at det ikke skal bli super kjedlig slenger jeg med dette fra rett før vitnemålsutdelingen.

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits