Nyttårsfortsetter 2014

Idag, eller ikveld er det jo nyttårsaften, så da passer det vel perfekt med et innlegg om mine nyttårsfortsetter. Har vel egentlig aldri hadt noen nyttårsfortsetter før, ihverfall ingen jeg klarte og holde, men i år/neste år skal jeg ihvertfall (prøve) å holde noen!

Ta trafikalt grunnkurs og øvelseskjøre

Helt fra man fyller 15/ eller starter i 10.klasse har man lov å ta trafikalt, flere av mine venner er allerede ferdig med det. Også fyller jeg jo 16 til sommer'n så planen er ihverfall å ha grunnkurset i boks før den tid.

Gjøre lekser, innleveriner og øve til prøver.

Dette er noe jeg er redd jeg ikke greier å holde. Hver år, tenker jeg;  i år skal jeg gjøre noe på skolen! Men neida, det skjer aldri. Tenkte dette også før jeg startet i 10. men jobba aldri noe, det jeg leverte leverte jeg alt for sent osv. Men det skal det bli forandring på nå! Jeg er ikke dum og kommer helt fint inn på de skolene jeg vil med snittet jeg har nå, men om jeg ikke gjør det lille ekstra kommer jeg nok til å angre på det senere i livet, det er jo trossalt snakk om vitnemål og standpunkt her..

Egentrening og spise sunt

Jeg som de fleste andre tenker at det skal trene og spise sunt og få drømmekroppen til sommeren, men etter en uke eller to gir opp. Det skal ikke skje i år.

Nå mål

Jeg skal sette meg og nå mål, fra uke til uke og fra månde til månde. Disse målene kan være alt fra noe på dansinga/håndballen-lekser/prøver-eller andre ting i hjemmet eller med veninner.

SWEET 16

Tenker ikke på en fest med 500 personer jeg ikke engang kjenner. Heller noe gøy og "exlusivt" med mine nærmeste venner. Har en liten plan, men den er hemmelig frem til jeg vet at det er sikkert.

Være lykkelig!

 

Tiden flyr

Heisann! Da har fem dager bare flydd forbi, og hver dag, hver kveld sitter jeg å tenker at jeg skal blogge. Men vet dere hva? Jeg er for lat. Tenker hele tiden; Jeg tar det senere, etter jeg har sett ferdig denne episoden, men 1 episode blir til 2 og 2 til 10.  Er jo ikke helt vant til å sitte og skrive en lite tekst hver kveld, men det er vel noe som går seg inn :)

Juleferien har for det meste bestått av late dager og familie middager. Ellers spilte jeg julecup, første dagen spilte vi gangske dårlig, men det gikk seg til og vi spilte bra når det gjeldte! Har desverre enda ikke for somla meg til å laste ned photoshop, så bilder er uredigerte, og det har heller ikke kommet noen header yet.


 

Outfit 26/12-13God morgen folkens :) Nå har jeg nettopp hvert ute en kort stund for å ta noen outfit bilder. Burde vel egentlig ikke hvert lov å stå ute om vintern uten ytterklær og fortsatt ikke fryse, jaja er ikke akkurat så begeistra for snø uansett, men merker at jeg savner det litt. Bedre med et tynt lag snø, en søle. Im I right?

Bluse BIKBOK Cardigan BIKBOK Bukse Dr Denim Smykke Glitter

Så nå at kanten på bordet ble med, men det får bare være..

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

1.Juledag

Heisann og god jul, om det fortsatt er lov å si? Selvom julaften er over, så er det vel nå juletiden egentlig er, i romjula. Igår så ble det veldig tidlig start på julaften, fiksa sminke og hår, før jeg gjorde meg klar til en times bilreise til mormor og morfar. Alle satt tilbors klokka 17 klare for julemiddagen, da det er mange småtroll som måtte hjem å legge seg i 8-9 tiden. Fikk utrolig masse fine gaver, inkludert en ny og etterlengtet speilrefleks, så nå kan jeg endelig få tatt noen bra bilder! Lager muligens et innlegg senere idag om gavene, kanskje til og med en video. 

Senere idag skal vi spise julelunsj med familien, før resten av kvelden forhåpentligvis går til avslapping med netflix og gårsdagens dessert :)

For at dette innlegge ikke skal blir for kjedelig slenger jeg med et lite bilde fra juleballet, som var den 13.

 

Snø=Glede?

Nå som juletider nærmer seg, merker jeg godt at jeg har mye mer fritid en vanlig. Mindre treninger, midre skole, mindre alt egentlig. Så da må man jo finne på noe annet da.

Over til noe annet, våknet ti snø idag, og som alle som kjenner meg vet, hater jeg snø, eller misliker veldig sterkt er vel et bedre ord. Selvfølelig mener jeg at man må ha snø på julaften og rundt romjula, men så snart det er over, kan snøen pent dra sin vei, haha.. Føler meg veldig negativ nå, egentlig. 

Header er på vei så snart jeg får lastet ned photoshop og tatt noen awsome bilder ute i SNØEN! Snø gjør seg faktisk godt på bilder. Men nå må jeg skifte skal spille kamp, og dette er vår siste kamp før jul så jeg håper virkelig vi kan få dratt i land seier.

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014
hits